Jun 12, 2012

post yang membosankan

bukan post je. blog i pun bosan jugak weh. aku tau mesti ramai yang tak suka nak baca. sebabnya aku suka mengarut dalam blog nie. kenapa aku suka mengarut kat sini.?? sebabnya inilah antara tempat untuk aku luahkan segala isi hati aku. aku mungkin ter'over' tapi aku tahu ini hak aku. suka hati aku la kan. mungkin dia akan baca blog nie sebab dia ada simpan address blog aku. tapi ada aku kesah. aku tahu dia mungkin akan marah. korang mungkin akan marah. tapi ini apa yang aku rasa. aku tak reti nak bercerita dengan orang lain tentang masalah aku. i will just keep it inside here. tapi kalau lama2 simpan sakit yang teramat sangat akan berlaku. so blog ni lah tempat aku meluahkan segala-galanya. once again, aku nak mintak maaf kalau ada yang tersinggung dengan apa yang aku tulis. aku dah cuba untuk tidak menyakitkan/mengecilkan hati korang tapi kalau korang rasa sebaliknya aku mintak maaf sangat2. just meet me or message me cepat2 kalau ada yang tersinggung. okay. peace no war. ILOVEYOU (=

No comments:

Post a Comment